Útovné štandardy IFRS4 a IFRS17 z pohľadu poisťovacej spoločnosti - Bilíková, Mária, 1951-
Problematika medzinárodných účtovných štandardov z pohľadu spoločností a subjektov poskytujúcich poistné zmluvy. Základný opis štandardov IFRS4 a IFRS17. Kľúčové zásady štandardu.