Charakteristika podnikania v ostatnej nakladateľskej činnosti ako súčasti kreatívnych priemyslov - Tóthová, Alena, 1968-
Charakteristika a ekonomické výsledky podnikania v ostatnej nakladateľskej činnosti. Definovanie kultúrneho a kreatívneho priemyslu. Živnosť, vydavateľská činnosť ako voľná živnosť a rodinný podnik. Stavové a tokové ekonomické veličiny vzorky mikropodnikov, ktoré sú svojim charakterom rodinné podniky a sú zaradené do štatistickej triedy J58190 Ostatné vydavateľské činnosti.