Dopad pandémie COVID-19 na kreatívny priemysel - Trúchliková, Mária, 1991-
Kreatívny a kultúrny priemysel pod vplyvom pandémie COVID-19 vo svete a na Slovensku. Negatívny vplyv pandémie na celé hospodárstvo jednotlivých krajín a Európskej únie a na rast reálneho HDP.