Koronavírus - otázniky dneška - Záležáková, Eliška
Šírenie koronavírusu, jeho hrozby a možné vplyvy. Výsledky online prieskumu uskutočneného na vzorke 1000 respondentov vo veku 18 až 75 rokov z každej z krajín - Austrália, Francúzsko, Japonsko, Kanada, Nemecko, Rusko, Taliansko, USA, Veľká Británia. Ochrana a opatrenia v súvislosti s COVID-19. Finančné trhy, ekonomika a banky a situácia COVID-19. Stupeň a pocit ohrozenia. Volkswagen Slovakia, Jaguar Land Rover Slovensko a automobilka- PSA. Definovanie nových priorít.