<The> Differences in Organization of Risk Management Between Slovak and Polish SMEs - Havierniková, Katarína
V súčasnosti čelia malé a stredné podniky mnohým faktorom, ktoré podkopávajú ich obchodné a finančné výsledky. Tieto faktory sú zdrojom rizík a vďaka tejto skutočnosti sa organizácia riadenia rizík stáva čoraz významnejšou. Porovnanie dvoch základných charakteristík riadenia rizík medzi slovenskými a poľskými MSP. Zodpovednosť za riadenie rizík a úroveň vnímania rizika.