Slovenské P2P je tu a volá sa payme
Štandard platobného odkazu, na ktorom je postavená služba payme. Služba payme umožňuje zdieľať informácie o mobilnej platbe v chatovacích aplikáciách. Payme v praxi. Odkaz payme a podoba hypertextového odkazu. Zapojenie do projektu payme slovenským trhom - Tatra banka a Slovenská sporiteľňa.