Synergistic Effect of Joining Process and Its Measurement - Polednáková, Anna, 1957-
Rýchly technologický pokrok, globalizácia vedie k zintenzívneniu globálna konkurencia. Spoločnosti sa často rozhodujú pre stratégiu externého rastu prostredníctvom fúzií a akvizícií, aby si udržali konkurencieschopnosť a posilnili svoju pozíciu na trhu. Tento príspevok sa zameriava na analýzy, charakteristiky a definíciu synergického efektu, analýzu hlavných zdrojov synergie, definíciu kľúčových premenných pri hodnotení synergií.