Country Branding Comparison Between Slovak Republic and United Kingdom in Future Brand Country Index - Kufelová, Iveta, 1970-
Analýza výsledkov Slovenska a spojeného kráľovstva v Future Brand Country Index v rokoch 2014 - 2019. Tento index oceňuje intenzitu vnímania značky krajiny v dimenziách, ako sú systém hodnôt, kvalita života, obchodný potenciál, dedičstvo a kultúra, cestovný ruch.