Aircraft Design Software - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Softvér na navrhovanie lietadiel (ADF) ako softvérový produkt, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre použitie v konštrukcii lietadiel. Pomocou tohto softvéru je možné navrhnúť veľké aj malé lietadlá a softvér môže obsahovať sortiment výkonných nástrojov, ktoré majú pomôcť projektantovi. K dispozícii je niekoľko komerčných produktov s freewarovými verziami určenými na použitie študentmi a fandmi.