Modern Trends and Emerging Practices Applied By Organisations Operating in Slovakia - Čambalíková, Andrea, 1990-
Moderné manažérske metódy a nástroje používané v organizácii. Skúmanie tradičných faktorov riadenia - tvrdé a mäkké faktory a ich význam pri riadení organizácie.