Impact of New Technologies in Industry 4.0 on Managing People - Blštáková, Jana, 1980-
Priemysel 4.0 ako éra podpory zavádzania IT do výrobných procesov vedúca k štrukturálnym zmenám v spoločnosti. Dopady nových technológií na podnikanie a riadenie ľudí v priemyselnej ére 4.0. Nové podmienky priemyslu 4.0 v podnikoch. Súčasné poznatky o dôsledkoch technologických inovácií 4.0 na hodnotu a procesy súvisiace s podnikaním a kompetenciami ľudí. Prehľad literatúry.