Access to Electrical Working Areas - Kohla, Andreas
Inšpekcie elektrických pracovných priestorov v Nemecku podliehajúce od roku 2010 novému prístupu. Pohľad, ktorý sa netýka iba kontroly žeriavových inštalácií. Bezpečnostné požiadavky a / alebo ochranné opatrenia.