Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Článok popisuje Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 805, špeciálne úvahy, audity jednotlivých účtovných výkazov a konkrétnych prvkov, účtov alebo položiek účtovného výkazu. Cieľom auditora je pri aplikácii ISA počas auditu jednotlivého účtovného výkazu, konkrétneho prvku, účtu alebo položky účtovného výkazu venovať náležitú pozornosť prijatiu, plánovaniu a vykonaniu zákazky, ako aj formovanie názoru a vydaniu správy k účtovnej závierke.