Využívanie CAX systémov v príprave výroby v letectve - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Návrch a výroba tvárových súčiastok v spotrebnom, leteckom priemysle silne podporovaná 3D CAD systémami, ktoré umožňujú vytváranie 3D objemových a povrchových modelov. Technologická príprava výroby. Základné prístupy k tvorbe 3D modelov. Realizácia súčiastky v dvoch etapách.