Bezpilotné systémy na lietajúcej báze a ich budúcnosť - Iľaščíková, Lucia
Informácia o predpokladanom vývoji bezpilotných systémov, spôsobilostiach, možnostiach využitia a požiadavkách, ktoré je potrebné zabezpečiť, aby sa tento predpokladaný vývoj naplnil.