Aviation Law, Machinery Law - Specifications - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Smernice ES by mali pôvodne zjednodušiť voľný pohyb tovaru v rámci členských štátov EÚ. Výsledná myšlienka ako správna a dôležitá, pričom má previesť vnútroštátne právo do práva EÚ v spájajúcej sa a rastúcej Európe. Súbežné špecifikácie v letectve a strojárenskom práve.