Aviation Industry - CATIA - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Catia v súčasnosti ako najbežnejšie používaná verzia produktu francúzskej firmy. Systém Catia ako nástroj pre letecký dizajn, ktorý usmerňuje mentálne schopnosti človeka. Popis základných aplikácií Catia. Catia - dizajn kompozitov (CPD). Catia V5 - flexibilné riešenie.