Motivácia zamestnancov – zamestnanecké benefity - Deáková, Stanislava, 1974-
Dôležitosť motivovania zamestnancov pomocou benefitov, spolu s odmeňovaním ako nevyhnutnou súčasťou úspešného zamestnávateľa. Faktory ovplyvňujúce spokojnosť zamestnancov. Vytváranie vhodných podmienok pre zamestnancov, aby boli motivovanejší, produktívnejší, boli ochotní pracovať a vytvárať pre podnik potenciálnu výhodu. Komparácia teoretických poznatkov s praxou na základe údajov získaných zberom informácií, vyhodnotenie a interpretácia výsledkov. Analýza vhodnosti a nevyhnutnosti zamestnaneckých benefitov pre úspešný podnik.