Účtovné doklady v praxi - Sýkora, Jozef
Príspevok sa venuje téme účtovných dokladov, najmä v prípade došlých faktúr a ich formálnej úprave v nadväznosti na ustanovenia zákona č.431/2002 Zz. o účtovníctve v znp. Zameriava sa na časté otázky z praxe k téme likvidačných listov, platobných poukazov, krycích listov k faktúram, výpisom a tiež forme čislovania a správneho uvádzania podpisov na účtovných dokladoch.