Diagnostika životného cyklu podniku - Dědečková, Nina, 1994-
Podnik ako hlavný prvok hospodárskeho systému a ako „živý“ organizmus, vyvíjajúci a meniaci sa počas svojho života. Nutnosť podniku pre prechod rôznymi fázami životného cyklu. Vymedzenie a porovnanie fáz životného cyklu podniku na základe rešerše vedeckej a odbornej literatúry prostredníctvom názorov domácich a zahraničných autorov.