Zariadenia pre skúšanie odlučovacích mreží - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Článok sa zaoberá navrhovaním metódy a skúšobného zariadenia pre skúšanie odlučovacích mreží. Odlučovacia mreža slúži na odlučovanie vody, hrubších nečistôt a čiastočne aj prachu a aerosólu zo vzduchotechnických nasávacích otvorov.