Impacts from Compensation of Human Capital with the New ICT (Information Communication Technology) in the Sales Process - Gerwald, Frank, 1968-
Analýza dôsledkov zmien vyvolaných digitalizáciou pre obchodné jednotky spoločností so zameraním na predaj. Možnosti obchodných oddelení pri práci s novými informačnými a komunikačnými technológiami. Možnosti distribúcie pre udržanie a rozšírenie postavenia na trhu v digitalizovanom prostredí. Odporúčania a opatrenia pre spoločnosti, manažérov predaja a zamestnancov obchodných oddelení.