Approaches To ITSM Level Measurement and Evaluation - Hamranová, Anna, 1957-
ITSM (IT Service Management) založený na základe medzinárodne akceptovaného štandardu ITIL (IT Infrastructure Library). Charakteristika metrík a metrických modelov ITSM.