Vybrané aspekty formovania eurázijskej integrácie - Luptáková, Anabela, 1995-
Komplexný pohľad na rozvoj eurázijskej integrácie a jej východiská, ktoré sú determinované špecifickosťou ekonomík EAEÚ - Eurázijskej hospodárskej únie. Východiská formovania eurázijskej integrácie. Špecifiká sociálno-ekonomického rozvoja krajín eurázijskej integrácie.