Analýza zahraničného obchodu Ruskej federácie s teritóriami západného Balkánu pomocou indexu intenzity obchodu - Chlebcová, Andrea, 1991-
Zahranično-obchodné vzťahy Ruskej federácie s teritóriami západného Balkánu na základe analýzy indexu obchodnej intenzity a možné perspektívy vzájomnej obchodnej spolupráce. Vzájomný zahraničný obchod s tovarom. Vzájomná obchodná intenzita.