Vývoj zahraničného obchodu EÚ s beneficientami reformovaného Všeobecného systému preferencií EÚ - Kašťáková, Elena, 1974-
Čerpanie colných výhod rozvojovými krajinami, ktoré obchodujú s bohatšími krajinami za znížené colné sadzby. Vývoj zahraničného obchodu Euróspkej únie s krajinami reformovaného GSP EÚ (Všeobecný systém preferencií) a stanovenie ich podielu dovozu na celkovom importe EÚ z tretích krajín.