Are Supporting Sectors of the Creative Industries Inferior? Current study from Slovakia. - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Analýza súčasneho stavu podporných sektorov v kreatívnych odvetviach. Kvantifikácia a identifikácia úlohy podporných sektorov v slovenskej ekonomike. Regionálne umiestnenie subjektov podporujúcich sektorov kreatívneho priemyslu a regionálne rozdiely. Vonkajšie zdroje v kapitálovej štruktúre podnikov podporujúcich sektorov. Finančné bohatstvo podnikov. Vlastnícka štruktúra podnikov podporujúcich sektorov na Slovensku.