PPL letos oslavila jubileum a zavádí nové služby - Toman, Pavel
Balíková prepravná firma PPL CZ si v tomto turbulentnom roku pripomenula 25 rokov svojej existencie. Vysoký nárast počtu balíkov v jarnej fáze koronavírusovej pandémie, preveril jej pripravenosť na krízové situácie. Generálny riaditeľ firmy Petr Horák zhodnotil uplynulé mesiace tak, že firma na jar ustala nečakané objemy prepráv a vyšla zo situácie silnejšia naž kedykoľvek predtým. Do budúcich rokov si PPL stanovila okrem iných úloh aj redukciu uhlíkovej stopy, ktorá by mala do roku 2050 klesnúť na nulu.