Dynamic Models of the Creative Industries’ Behaviour - Kozáková, Mária, 1991-
Analýza modelov popisujúce vývoj kreatívneho priemyslu na Slovensku. Návrh dynamických modelov správania reprezentované rozvojom a rastom kreatívneho priemyslu na Slovensku. Dynamický vzťah medzi prosperitou kreatívneho priemyslu a prosperitou vytvorenou zvyškom slovenskej ekonomiky. Dynamický vzťah medzi rastom kreatívneho priemyslu a zvyškom rastu slovenskej ekonomiky.