Prirodzené a morálne dobro alebo zlo: prístup Philippy Footovej - Chabada, Michal
Chápanie morálneho dobra/zla ako prirodzenej kvality/defektu. Čo umožňuje vyhnúť sa dichotómii medzi faktami a hodnotami. Prirodzená a morálna dobrota a zla v rámci etiky cností. Cnosť ako hlavná vlastnosť dobrého človeka, ktorá je svojím spôsobom prítomná v iných morálnych vlastnostiach, a ktorá spája praktickú racionalitu a citlivosť so základnými ľudskými potrebami.