Robotické BringAuto v ostravské chemičce přepravuje vzorky
V chemickom závode BorsodChem MCHZ v Ostrave preváža vzorky medzi jednotlivými časťami areálu autonómne vozidlo BringAuto. V pilotnej prevádzke ho zatiaľ ovláda pomocou teleoperácie vodič zo vzdialenej stanice v Brne, už na jar bude jazdiť samostatne a teleoperátor zasiahne do riadenia len v prípade problémov či úprav.