Analysis of Reporting Period Flexibility - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza použitia alternatívneho účtovného obdobia slovenskými účtovnými jednotkami. Výhody finančného a nefinančného roka. Účtovné jednotky s iným účtovným obdobím ako kalendárny rok.