<The> Economic and Social Consequences of Tax Havens in the World - Lénártová, Gizela
Ekonomické a sociálne dôsledky existencie daňových rajov vo svetovej spoločnosti, svetovej ekonomike, medzinárodných a národných daňových systémoch. Vyhýbanie sa daňovým povinnostiam, daňovým podvodom a únikom. Pranie špinavých peňazí. Hodnotenie efektívnosti a úspešnosti boja proti daňovým únikom prostredníctvom daňových rajov