Reputačný manažment – vybrané metódy hodnotenia a meracie nástroje - Konečný, Michal, 1993-
Prehľad o aktuálnom stave poznatkov problematiky reputačného manažmentu. Teoretické východiská pre definovanie základných pojmov reputácia, renomované a dobré meno. Nástroje analýzy reputácie, identifikácia vhodných meracích nástrojov pre ďalší výskum v odbore a pre aplikáciu v obchodnej praxi. Praktické uplatnenie témy, stručné príklady správnej a dobrej praxe z pohľadu reputačného manažmentu na vzorke vybraných spoločností pôsobiacich na českom trhu.