Creation of Personal Career Path: Basis for the Development of Educational Products of Further Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Typy kariérnych dráh a rozmanitosť vzdelávacíh potrieb. Typy kariérneho postupu a kariérne preferencie. Výskum zameraný na vplyv rodiny na výber formálneho vzdelávania a kariérny rozvoj.