Startups and Reasons for Their Failure - Mikle, Lenka, 1993-
Pohľad na startup ako na podnikateľský subjekt, ktorý je dôležitý pre ekonomické prostredie. Atribúty startupov. Rozdiely medzi startupmi a malými a strednými podnikmi. Príčiny a faktory zlyhania startupov.