Integrácia charakterového vzdelávania a kritického myslenia - Kosturková, Martina
Základný cieľ inovatívneho vzdelávania študentov učiteľských študijných programov na Prešovskej univerzite. Integrácia kritického myslenia a charakterového vzdelávania.