Povinnosti člena dozornej rady vo vzťahu k obchodnej spoločnosti - Žitňanská, Lucia
Povinnosti lojality, ale najmä profesionality dozornej rady vo všeobecne právnej úprave Obchodného zákonníka. Konkrétne povinnosti členov dozornej rady pri výkone ich povinnosti.