Turizmus treba zachrániť adresnými opatreniami - Fodranová, Iveta, 1959-
Popis a analýza potrebných opatrení na záchranu gastro odvetvia a turizmu v dobe pandémie. Potreba štrukturálnych reforiem v sektore.