Mobilné aplikácie na čítanie ako súčasť výučby odborného anglického jazyka na VŠ na Slovensku - Zamborová, Katarína, 1988-
Rozvoj mobilných aplikácií prináša možnosti na preskúmanie ich zapojenia do výučby odborného anglického jazyka na vysokých školách. Článok analyzuje výskumy v oblasti mobilných aplikácií na čítanie na Slovensku a v Českej republike, a prináša návrhy, ako ich prakticky využiť ako efektívny doplnok vo výučbe odborného anglického jazyka.