Human Dimension of Start-up - Slávik, Štefan, 1955-
Špecifiká personálneho obsadenia a vnútorného prostredia start-upov. Zakladatelia a lídri start-upov a vzťahy v rámci start-upových tímov. Základné osobnostné charakteristiky vedúcich ľudí (vek, vzdelanie, dôvody vstupu do podnikania a iné), kvalita ich vedenia a kvalita tímovej práce. Monitorovanie vedenia a tímového správania na základe intenzívneho vývoja podnikateľských nápadov a investičného cyklu start-upov. Entuziazmus, pracovitosť a zmysel pre tímovú prácu ako náhrada nedostatku životných a pracovných skúseností. Profesionalizovanie začínajúceho podniku v neskorších fázach jeho vývoja.