Legislatívno-právne postavenie vedúcich zamestnancov v školstve - Drotár, Matej
Ustanovenie a odvolanie zástupcu riaditeľa školy. Právne úpravy a definície pre ustanovenie zástupcu riaditeľa do funkcie a odvolanie osoby z pozície vedúceho zamestnanca.