Analytical View of Industry 4.0 - Richnák, Patrik, 1988-
Hlavným cieľom príspevku je vytvoriť analytický pohľad na priemysel 4.0 pomocou bibliograficko-informačného prístroja. Súčasťou čiastkových cieľov príspevku je charakterizovať vývoj priemyselných revolúcií, identifikovať Priemysel 4.0 a priblížiť vybrané kľúčové technológie Priemyslu 4.0.