Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Rozbor pravidiel týkajúcich sa spoločnej organizácie trhov s poľnohospodárskymi výrobkami v rámci Nariadenia EP a ER č. 1308/2013 a ich dopadov na trh s poľnohospodárskymi výrobkami v podmienkach SR. Analýza režimu, ktorého úlohou je zabezpečiť zlepšenie prístupu k potravinám ako sú ovocie, zelenina a mlieko najmä v školských zariadeniach.