Riadenie vzťahov so zákazníkmi - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Riadenie vzťahov so zákazníkmi - definícia a história. Funkcie a výhody jednotlivých typov CRM systémov. Spotrebiteľské správanie a CRM - trendy pre rok 2020