COVID-19 v kontexte produktovej politiky - Lieskovská, Vanda, 1961-
Nová situácia ohľadom koronavírusu si vyžadovala prijímať nové riešenia v oblasti produktovej politiky. Príspevok rieši pohľad na modifikáciu produktovej politiky a na pružnosť z hľadiska prispôsobenia ponuky aktuálnym potrebám.