Krízový manažment v podmienkach súčasného vývoja - Lukáč, Jozef, 1991-
Reflektovanie udalostí na území SR, ktoré viedli k súčasnému stavu na základe vybraných trendov súvisiacich s ochorením COVID-19 a jeho vplyv na predikciu vybraných makroekonomických veličín. Zaujímavosti, ktoré prinieslo šírenie ochorenia.