Transitional Justice As an Attempt to Mitigate the Negative Impacts of Armed Conflict - Hraníková Pyteľová, Klaudia, 1985-
Analýza teoretických základov prechodnej spravodlivosti v kontexte negatívnych účinkov ozbrojeného konfliktu v medzinárodnom priestore. Možné riešenia.