Current Trends in the Lifestyle of the Arctic Indigenous Peoples - Harakaľová, Dorota, 1989-
Ako sa zmenil spôsob života pôvodných obyvateľov ovplyvneným mladou generáciou a jej vzťahom k moderných technológiám.