Quantification of the Impact of Determinants - Kudlová, Zuzana, 1986-
Modely s multiplikatívnymi väzbami a ich výhody v podobe poznania vplyvu rozsiahlych (kvantitatívnych) a intenzívnych (kvalitatívnych) faktorov. Metódy použiteľné na multiplikatívne väzby. Metóda substitúcie reťazca. Logaritmická metóda. Funkčná metóda. Analýza ukazovateľa celkových nákladov.